Головна » 2017 » Березень » 9 » З УКРАЇНСЬКОЮ МИ ДРУЖИМ, РІЗНІ ВПРАВИ ЛЮБИМ ДУЖЕ
11:43
З УКРАЇНСЬКОЮ МИ ДРУЖИМ, РІЗНІ ВПРАВИ ЛЮБИМ ДУЖЕ

З 20 по 24 лютого у нашій початковій школі проходив Тиждень української мови. Не обминув він і наш клас. Ми взяли в ньому активну участь: на урочистій лінійці відкриття Тижня Бурда Саша, Буланий Єгор, Жирко Даша, НедашковськаАнжеліна, Петренко Ксенія читали вірші про рідну мову.

 Віра Михайлівна провела нам цікавий урок-гру з української мови «Дев’ятий вал», де ми виконували цікаві вправи, розгадували ребуси, складали речення, відгадували загадки.

Журавська Катя, Нікуліна Маргарита, Сиза Оксана, НедашковськаАнжеліна, Петренко Ксенія, Марченко Едуард, Таранушич Аня, Бурда Саша, Магерламов Еміль підготували ілюстрації до казок.

Учні класу в особі НедашковськоїАнжеліни, Нікуліної Рити, Тягло Маші взяли участь у конкурсі декламаторів віршів Т.Г.Шевченка.

А ще у нашому класі пройшов чудовий позакласний захід—свято української мови, на якому змагалися чотири групи: Мовознавці, Словолюби, Питайлики і Чомусики. Учні із великим задоволенням відгадували загадки,розгадували ребуси, складали слова, пограли в гру «Продовж казку», підбирали прикметники, демонстрували набуті знання з української мови. У впертій боротьбі перемогла команда Мовознавців (14 балів, І місце), дві команди: Словолюби і Питайлики набрали однакову кількість балів (по13) і посіли ІІ місце, а команда Чомусики набрала 12 балів і зайняла ІІІ місце. Усі команди нагороджені Грамотами.

На лінійці закриття Тижня української мови Грамоти отримали кращі декламатори і найактивніші учасники усіх заходів. А також наш клас отримав Грамоту за зайняте ІІІ місце у грі «Мовний експрес» між учнями 2-4 класів.

Категорія: Інтернет-газета 4 класу | Переглядів: 214 | Додав: bilykyone | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0