Головна » 2017 » Лютий » 13 » Святкування Нового року
07:48
Святкування Нового року

    Традиційно святкування Нового року у школі відбувається у формі ранків. Цього року третьокласники святкували його у колі друзів-четвертокласників. Свято, як завжди розпочала педагог-організатор Нішкур Алла Володимирівна, яка склала чудовий сценарій новорічної казки і запросила своїх помічників, учнів 11-го класу. 
    Півник (Кривич Артем) протягом усього свята шукав свою Курочку (Штомпель Ульяну). Йому допомагали Дід Мороз (Голубенко Денис), Снігуронька (Білокінь Юлія), Мавпочки, головні героїні старого року (Ісай Валерія, Кіріченко Марія, Шпортун Аліна, Єрошенко Вікторія, Сивець Ольга). 
    Діти разом з головними героями дійства подорожували по світу, а разом з тим читали вірші, співали, танцювали, водили хороводи. Учні нашого класу виконали колективно дві пісні, читали вірші. 
    Вокалістки Тягло Маша і Недашковська Анжеліна підготували свої пісні на новорічну тематику. 
    Група учнів показали новорічну виставу «Колобок» на сучасний лад. У ролях: Колобок—Недашковська Анжеліна, Дід—Шевченко Володимир, Баба—Нікуліна Маргарита, Зайці—Дереведмідь Артем і Іванченко-Гадючко Нікіта, Вовк—Білокінь Артем, Ведмідь—Марченко Едуард, Лисиця—Тягло Маша, автор—Жирко Даша.
    Нарешті всі разом відшукали Курочку і Півник залишився дуже задоволеним.
    Дід Мороз і Снігуронька побажали всім нових успіхів, здоров’я, злагоди і миру в новому році. 
    На завершення свята всі діти отримали по два новорічних подарунки: від Білицької селищної ради на чолі з Латишем Юрієм Петровичем та від ТОВ АФ Добробут на чолі з Коваленком Олександром Андрійовичем, за що і діти, і батьки, і вчителі їм дуже вдячні.
    З Новим роком усіх вас! Нехай новий 2017 рік принесе довгоочікуваний мир, здоров’я, злагоду і добробут у кожну родину.

Категорія: Інтернет-газета 4 класу | Переглядів: 249 | Додав: villypis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar