Головна » 2017 » Лютий » 12 » Семінар-трейнінг
09:22
Семінар-трейнінг

      30 жовтня 2014 року в Білицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст.. № 1 пройшов семінар-тренінг на тему «Школа як осередок розвитку громади» для шкіл Білицького освітнього округу. Були запрошені педагогічний колектив ЗОШ І-ІІ ст.. № 3 та представники шкіл № 2, № 4.
      З вітальним словом виступила завідувач районного методичного кабінету Мужайло А.Н. На семінарі були розглянуті питання: «Громадсько активні школи: кроки до дій» (виступ Іванченко О.П., директора школи), «Організація роботи ГАШ (з досвіду  роботи)», (Барбі М.В., координатор ГАШ). Також було проведено тренінгове заняття «Ресурси ГАШ». На закінчення – круглий стіл з обговорення результатів роботи семінару.
      Ось які відгуки залишили учасники семінару: «Дякуємо за проведення чудового заходу, впевнена, що така форма роботи дуже потрібна, «Дізналася багато цікавого і актуального, ідеї візьму при плануванні роботи. Спасибі!», «Дізналася, що таке ГАШ, кроки до ГАШ», «Отримала велике задоволення від спілкування в колі творчих людей», «Мої очікування від семінару справдилися на 200%».
      Ми впевнені в необхідності поширення досвіду роботи ГАШ і сподіваємося на співпрацю. Адже мине небагато часу, і ми маємо надію, що учасники семінару у найближчому майбутньому долучаться до проекту «Школа як осередок розвитку громади», принесуть нові ідеї, новий досвід, а отже, відкриються нові перспективи для змін, змін на краще, які нам так необхідні.

Категорія: Новини ГАШ | Переглядів: 248 | Додав: villypis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar